top of page

Tips voor een autowasbeurt in extreme temperaturen

Bijgewerkt op: 22 nov. 2023

In deze blog vind je enkele tips om uw voertuig te wassen in extreme temperaturen. Wanneer het in de zomer 30 graden of meer is was je best uw voertuig in de vroege morgen of late avond. Is dit niet mogelijk, let dan op volgende zaken.



auto


Tip 1: Zoek zoveel mogelijk de schaduw op. De wagen wassen onder een carport, garage en zelfs onder een vouwtent is de beste manier. Wanneer de wagen in de zon wordt geplaatst dan zal het water en de producten opdrogen, deze veroorzaken “Dry spots”


Tip 2: Als het niet mogelijk is om volledig in de schaduw te werken dan is het belangrijk dat je het voertuig constant nat houd, heef de zon geen mogelijkheid om het te wassen voertuig te laten drogen. Hierbij is het aan te raden om paneel per paneel te werken. LET OP: spoel de wash mitts regelmatiger grondig in spoel emmer. Dit voorkomt dat het vuil van de onderkant van paneel x niet op paneel y boven aan terecht komt!


Tip 3: Laat de snowfoam niet te lang op het voertuig liggen maar spoel deze meteen af. Dit product droogt zeer snel op in de zon en geven meer “Dry spots”

77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page